top of page

"Després dels ulls, el primer que es veu són les dents..."

Especialitat que soluciona problemes relacionats amb la salut oral i l'harmonia estètica de la boca en la seva totalitat.

clinica_fernandez_bisbla

És una de les especialitats que està prenent més impuls per les exigències estètiques dels nostres pacients i que ja no és possible concebre un tractament de qualsevol tipus que no inclogui un resultat harmònic.

clinica_frnandez_bisbal

ES PODEN DONAR SOLUCIONS A DIVERSES PATOLOGIES

DIASTEMES

 

Són separacions entre els dents degut a una causa genètica o després de tractaments de periodòncia. L’aparició de antiestètics triángles negres entre els dents és molt comú.

BLANQUEJAMENT

L'objectiu del blanquejament és aclarir la tonalitat dels dents, aportant embellir i rejovenir el somriure. L’obscurament dels dents es deu a diversos factors d’origen extrínsec i intrínsec.

Amb el mètode de blanqueig real de Philips Zoom, és possible aconseguir fins a 8 tonalitats menys en una sola sessió clínica, que pot anar o no acompanyada de sessions en el domicili segons el resultat.

TRIANGLES NEGRES

Són els antiestètics espais o separacions entre les dents que poden aparèixer després d'un tractament de periodòncia per la desinflamació dels teixits tous.

 

CARILLES

Són fines capes de material adherit a la dent que ajuda a la millora de l'aparença dental en casos de correcció de posició, color i forma.

 

  1. COMPOSITE:

És un material de resina que permet millorar l'aspecte de les dents a partir d'increments adherits a la superfície sense necessitat de desgastar la peça dental en la majoria dels casos.

Solen realitzar-se en una sola visita clínica, moltes vegades sense anestèsia, però pateixen més descoloración o petites fractures amb el temps que obliguen a retocs periòdics. Són la millor opció per a petits canvis estètics.

 

  2. CERÀMICA: 

És un procediment a partir del qual es millora l'aparença de les dents i del somriure duent a terme d'un petit desgast de la dent, del gruix d'una ungla aproximadament, i de forma adhesiva queda unida la careta a la dent de forma llarga, estable, duradora i molt estètica
 

diastema_clinica_fernandez_bisbal.jpg
blanquejament_clinica_fernandez_bisbal.j
triangles_negres_clinica_fernandez_bisba
carillas_clinica_fernandez_bisbal.jpg
ceramic_clinica_fernandez_bisbal.png
bottom of page