top of page

És el disseny informatitzat del somriure ideal del pacient, el qual pot veure el resultat abans de començar amb el tractament.

clinica_fernandez_bisbal

PRESENT I FUTUR

El món de l'Odontologia està participant i contribuint amb l'evolució tecnològica del segle XXI: el diagnòstic i la planificació dels tractaments amb eines digitals i d'imatges 3D és una realitat.

clinica_fernandez_bisbal

​La planificació digital del somriure és un recurs innovador que permet als nostres pacients visualitzar com serà el seu tractament i els resultats.

clinica_fernandez_bisbal


L'enfocament que integra la tecnologia a la pràctica odontològica diària, optimitza la precisió i la predictibilitat del diagnòstic i dels plans de tractament. Els programes, que han estat provats científicament, permeten relacionar els teixits durs i tous del pacient per garantir uns resultats òptims des del punt de vista estètic i funcional.

"ESTEM INMERSOS EN UNA SOCIETAT AMB ALTES EXIGÈNCIES ESTÈTIQUES"

La nostra aparença juga un paper fonamental en tots els àmbits de la vida. Amb les eines que estan actualment a la nostra disposició podem oferir als nostres pacients un tractament multidisciplinari que integra les diferents especialitats

FAQ'S

  • La planificació digital del somriure implica un procés de presa i anàlisi de registres que inclou fotografies intrabucals i facials així com radiografies. 

  • Una vegada que aquests registres són processats pel programari, és possible visualitzar els resultats del tractament. 

  • El procés implica l'alineació de les fotografies i els models digitalitzats del pacient tenint en compte la línia mitjana dental i facial així com la línia bi-pupil·lar. 

  • Aquestes referències garanteixen el trasllat fiable de la planificació a la cara del pacient i la relació de les arcades dentàries que fa a la línia de somriure, contorn gingival, dimensió vertical, posició i longitud de llavis. 

  • Permet predir el tractament ideal previst

  • És possible dissenyar i modificar les dents digitalment.

  • Li permet al pacient visualitzar els resultats del tractament abans que aquest hagi començat.

  • Ens permet veure resultats de forma immediata.

  • El tractament es desenvolupa de manera ètica i sense falses expectatives.

  • Millora la comunicació entre l'odontòleg i el pacient.

clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal

AVANTATGES

A partir d'aquí, del resultat ideal, s'incorporen totes les disciplines de l'Odontologia que el cas admet en el seu conjunt i de forma seqüencial, per definir el pla de tractament.

Després es fabrica un biomodel a partir del qual podrà confeccionar-se un Mock-up o una simulació per provar-la en el pacient.

És a dir, el pacient realment pot veure els resultats abans que comenci el tractament.

bottom of page