top of page

Especialitat encarregada de solventar els problemes orals de les persones grans

L'ODONTOLOGIA DE LA GENT GRAN

Actualment, set milions de persones tenen més de 64 anys a l'Estat espanyol i gairebé un milió viuen a Catalunya.

Les necessitats odontològiques de la gent d'edat avançada ha anat canviant i, paradoxalment, ha anat augmentant al llarg del temps.

El fet de tractar, des del punt de vista odontològic, les persones d'edat avançada requereix conèixer no només els canvis de tipus mèdic i odontològics associats a l'envelliment, sinó també altres variables com la seva capacitat de traslladar-se, de viure de forma independent, el nivell de socialització o les aptituds sensorials (vista, oïda) que conserven.

family_icons_flc_family_07-512.png

FAQ'S

"L'esperança de vida en qualsevol grup humà es podria mesurar pel respecte i l'atenció amb què es tracta les persones d'edat avançada. Aquelles societats que tracten els seus ancians amb menyspreu estan sembrant la seva pròpia destrucció. "

                                 A. Toynbee

Hi ha moltes situacions que poden fer més complex tractar odontológicament una persona d'edat avançada: la presència de denticions en molt mal estat, el que pateixin diverses malalties a la vegada, la disminució de les seves capacitats funcionals, la dependència altres per moure, les creences errònies sobre determinats aspectes de l'odontologia (pensar que les dents s'han de perdre a causa de l'edat), o els problemes que molts pateixen per arribar a final de mes.

clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
bottom of page