Camp de l'odontologia que es dedica al tractament i prevenció de l'acumulació de carrall o tosca, placa bacteriana i taques superficials

CLINICA_FERNANDEZ_BISBAL

QUÈ SIGNIFICA UNA BONA HIGIENE BUCAL?

La bona higiene bucal proporciona una boca amb un aspecte i olor saludables. Això vol dir que:

  • Les vostres dents estan netes i no hi ha restes d'aliments

  • Les genives presenten un color rosat i no fan mal o sagnen durant el raspallat o la neteja amb fil dental

  • El mal alè no és un problema constant

  • Si les genives fan mal o sagnen durant el raspallat o la neteja amb fil dental, o vostè pateix de mal alè persistent, visiti al seu odontòleg. Qualsevol d'aquestes infeccions indiquen un problema.

El seu odontòleg o higienista l'ajudaran a desenvolupar bones tècniques d'higiene bucal i li ensenyaran a detectar les àrees que demanden una atenció especial durant el raspallat i la neteja amb fil dental.

COM ES PRACTICA LA BONA HIGIENE BUCAL?


Una de les coses més importants que podeu pot fer per les vostres dents i genives és mantenir una bona higiene bucal.

Les dents sanes no només proporcionen un bon aspecte a la vostra persona i us fan sentir-se bé, sinó que us permeten parlar i menjar apropiadament.

La bona salut bucal és important per al vostre benestar general.

Les cures preventives diàries, com el raspallat i l'ús de fil dental, eviten problemes posteriors, i són menys doloroses i menys costoses que els tractaments per una infecció que s'ha deixat progressar.

En els intervals entre les visites regulars a l'odontòleg, hi ha pautes simples que cada un de nosaltres pot seguir per reduir significativament el desenvolupament de càries, les malalties de les genives i altres problemes dentals:

  1. Raspalla en profunditat i utilitza fil dental almenys dues vegades al dia.

  2. Manté una dieta equilibrada i redueix les ingestes entre menjars.

  3. Utilitza rentades bucals fluorades si el teu odontòleg ho indica.

  4. Assegura't que els teus fills menors de 12 anys beguin aigua fluorada o si viviu en una zona d'aigua no fluorada, administreu-los suplements fluorats: pregunteu al vostre odontòleg de confiança.

BLANQUEJAMENT

L'objectiu del blanquejament és aclarir la tonalitat de les dents, contribuint a embellir i rejovenir el somriure. L'enfosquiment de les dents es deu a diversos factors d'origen extrínsec o intrínsec. Amb el mètode de blanquejament actual, és possible aconseguir fins a 8 tons menys en una sola sessió clínica, que pot anar o no acompanyada de sessions a domicili per potenciar el resultat.

L'ABANS I EL DESPRÉS AMB EL PHILIPS ZOOM, EL MILLOR SISTEMA DE BLANQUEJAMENT DEL MERCAT

IMG_3932
IMG_5358_edited
blanquejament_clinica_fernandez_bisbal