top of page

Camp de l'odontologia que es dedica al tractament i prevenció de l'acumulació de carrall o tosca, placa bacteriana i taques superficials

CLINICA_FERNANDEZ_BISBAL

QUÈ SIGNIFICA UNA BONA HIGIENE BUCAL?

La bona higiene bucal proporciona una boca amb un aspecte i olor saludables. Això vol dir que:

  • Les vostres dents estan netes i no hi ha restes d'aliments

  • Les genives presenten un color rosat i no fan mal o sagnen durant el raspallat o la neteja amb fil dental

  • El mal alè no és un problema constant

  • Si les genives fan mal o sagnen durant el raspallat o la neteja amb fil dental, o vostè pateix de mal alè persistent, visiti al seu odontòleg. Qualsevol d'aquestes infeccions indiquen un problema.

El seu odontòleg o higienista l'ajudaran a desenvolupar bones tècniques d'higiene bucal i li ensenyaran a detectar les àrees que demanden una atenció especial durant el raspallat i la neteja amb fil dental.

Chica cepillando los dientes de papá

COM ES PRACTICA LA BONA HIGIENE BUCAL?


Una de les coses més importants que podeu pot fer per les vostres dents i genives és mantenir una bona higiene bucal.

Les dents sanes no només proporcionen un bon aspecte a la vostra persona i us fan sentir-se bé, sinó que us permeten parlar i menjar apropiadament.

La bona salut bucal és important per al vostre benestar general.

Les cures preventives diàries, com el raspallat i l'ús de fil dental, eviten problemes posteriors, i són menys doloroses i menys costoses que els tractaments per una infecció que s'ha deixat progressar.

En els intervals entre les visites regulars a l'odontòleg, hi ha pautes simples que cada un de nosaltres pot seguir per reduir significativament el desenvolupament de càries, les malalties de les genives i altres problemes dentals:

  1. Raspalla en profunditat i utilitza fil dental almenys dues vegades al dia.

  2. Manté una dieta equilibrada i redueix les ingestes entre menjars.

  3. Utilitza rentades bucals fluorades si el teu odontòleg ho indica.

  4. Assegura't que els teus fills menors de 12 anys beguin aigua fluorada o si viviu en una zona d'aigua no fluorada, administreu-los suplements fluorats: pregunteu al vostre odontòleg de confiança.

BLANQUEJAMENT

L'objectiu del blanquejament és aclarir la tonalitat de les dents, contribuint a embellir i rejovenir el somriure. L'enfosquiment de les dents es deu a diversos factors d'origen extrínsec o intrínsec. Amb el mètode de blanquejament actual, és possible aconseguir fins a 8 tons menys en una sola sessió clínica, que pot anar o no acompanyada de sessions a domicili per potenciar el resultat.

L'ABANS I EL DESPRÉS AMB EL PHILIPS ZOOM, EL MILLOR SISTEMA DE BLANQUEJAMENT DEL MERCAT

IMG_3932
IMG_5358_edited
blanquejament_clinica_fernandez_bisbal
bottom of page