top of page

L'ortodòncia corregeix les alteracions en l'alineament de les dents i els maxil·lars, torna la funcionalitat i morfologia de la cara i la boca, restableix la mossegada i, per descomptat, l'estètica. Llavors, si totes compleixen aquests objectius.

icon-invisalign.png

Ortodòncia convencional vs. Ortodòncia invisible (Invisalign®)

CONVENCIONAL

Ortodòncia convencional: Ens referim a l'ortodòncia més clàssica que utilitza uns aplics metàl·lics més coneguts com a brackets.

INVISALIGN

Ortodòncia invisible: Són uns alineadors transparents, totalment estètics i pràcticament invisibles als ulls dels altres.

CIINICA_FERNANDEZ_BISBAL

Amb l'ortodòncia clàssica es dificulta una mica més la neteja perquè, com hem dit, no és possible extreure els brackets al nostre gust.

L'ortodòncia invisible amb Invisaling® és removible, és a dir, es pot treure per menjar o rentar les dents amb facilitat. Per contra, això no és possible amb la tradicional.

Totes persegueixen els mateixos objectius, tot i que el camí que recorren és diferent. Cada pacient, al costat del nostre equip d'odontòlegs, després de realitzar un estudi i diagnòstic personalitzat, decideix quin tractament és més adequat segons les necessitats.

Llavors, és millor l'ortodòncia convencional o l'ortodòncia invisible?
Depèn. Per descobrir la resposta demana cita per estudiar el teu cas i junts decidir l'opció més efectiva per al teu somriure.

bottom of page