L'ortodòncia corregeix les alteracions en l'alineament de les dents i els maxil·lars, torna la funcionalitat i morfologia de la cara i la boca, restableix la mossegada i, per descomptat, l'estètica. Llavors, si totes compleixen aquests objectius.

Ortodòncia convencional vs. Ortodòncia invisible (Invisalign®)

CONVENCIONAL

Ortodòncia convencional: Ens referim a l'ortodòncia més clàssica que utilitza uns aplics metàl·lics més coneguts com a brackets.

INVISALIGN

Ortodòncia invisible: Són uns alineadors transparents, totalment estètics i pràcticament invisibles als ulls dels altres.

Amb l'ortodòncia clàssica es dificulta una mica més la neteja perquè, com hem dit, no és possible extreure els brackets al nostre gust.

L'ortodòncia invisible amb Invisaling® és removible, és a dir, es pot treure per menjar o rentar les dents amb facilitat. Per contra, això no és possible amb la tradicional.

Totes persegueixen els mateixos objectius, tot i que el camí que recorren és diferent. Cada pacient, al costat del nostre equip d'odontòlegs, després de realitzar un estudi i diagnòstic personalitzat, decideix quin tractament és més adequat segons les necessitats.

Llavors, és millor l'ortodòncia convencional o l'ortodòncia invisible?
Depèn. Per descobrir la resposta demana cita per estudiar el teu cas i junts decidir l'opció més efectiva per al teu somriure.