top of page

Sota el paraigua de "sedació conscient" ens referim a dues tècniques diferents: la sedació conscient inhalatòria i la sedació conscient intravenosa.

clinica_fernandez_bisbal

QUÈ ÉS LA SEDACIÓ CONSCIENT?

Totes dues tenen un mateix objectiu: que els pacients entrin en un estat de relaxació i benestar mentre el seu dentista els realitza els tractaments dentals que siguin necessaris.

SEDACIÓ, NO SÓN

El pacient que es sotmet a un tractament amb sedació conscient en cap moment perd el coneixement ni s'altera la percepció sensorial d'una manera comparable al d'una anestèsia general.

​La sedació conscient és només un mètode per aconseguir un estat general de relaxació i tranquil·litat, sempre controlat per professionals experimentats.

clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal
clinica_fernandez_bisbal

FAQ'S

SEDACIÓ CONSCIENT INTRAVENOSA


La sedació conscient intravenosa utilitza fàrmacs sedants per via intravenosa per controlar l'ansietat. S'utilitza sobretot en tractaments més llargs i complexos com les cirurgies.


La sedació conscient intravenosa fa servir medicaments que són assimilats molt ràpidament per l'organisme. Això permet que es pugui controlar la dosi en tot moment i que el pacient recuperi molt ràpidament el seu estat normal quan el seu dentista ha finalitzat la seva feina.

Per practicar aquest tipus de sedació conscient, cal que dirigeixi el procés un anestesista, que s'encarregarà de regular la dosi en funció de les seves necessitats, així com de controlar el pols cardíac del pacient en tot moment.

EN QUINS TRACTAMENTS S'UTILITZA LA SEDACIÓ CONSCIENT?


La sedació conscient és una opció disponible per a tota mena de tractaments, i es realitza a la mateixa clínica dental. Està recomanat sempre que el pacient tingui problemes derivats de la seva por al dentista. El seu dentista li indicarà quin tipus de sedació conscient és més convenient en cada cas.

bottom of page