top of page
Buscar
  • Foto del escritorfernandezbisbal

Com puc millorar el meu somriure?



Malposició dental, espais interdentals. Davant la presència de malposicions dentals, espais interdentals oberts o altres problemes estètics rellevants, tenim les següents opcions de tractament:

  • Ortodòncia. Sempre ha de considerar-se com a 1ª opció, ja que a més de corregir els problemes estètics, també ajuda a corregir problemes funcionals que moltes vegades passen desapercebuts.

  • Carilles de ceràmica o composite. Consisteix en un tractament mínimament invasiu en el qual es modifica mínimament la dent (o a vegades ni es modifica) per tal d’albergar la restauració final i oferir un gran resultat estètic.

  • Corones ceràmiques. És una gran alternativa per solucionar aquests problemes estètics, però s’ha de modificar bastant la mida de la dent per tal que pugui albergar la corona ceràmica.

Dents molt grogues. El color dental és el que més ressalta. El blanc no desitjat es pot aconseguir mitjançant sessions de blanquejament ambulatoris (a casa) o a la clínica dental, mitjançant productes que despigmenten la matriu del teixit dental, que provoquen, d’aquesta manera, el seu aclariment. S’ha de tenir en compte que el tractament de blanquejament només aclareix l’esmalt sa. És a dir, aquelles dents que tenen restauracions antigues d’un color més fosc, hauran de canviar els empastaments pels del to final de la dent per obtenir un resultat estètic adequat.

Absències dentals. Si s’han produït pèrdues dentals, els implants són l’opció que els odontòlegs considerem més ideal, tant per l’estètica com per la seva funcionalitat. Amb els implants podran tornar a gaudir novament del somriure i, a l’hora de menjar, la comoditat és absolutament natural.

Corones i restauracions velles i/o mal adaptades. Si succeeix el cas de tenir les corones mal adaptades, de diferent color o antigues amb recessió o retracció de la geniva a nivell del coll de la dent, hem d’optar per solucions igualment estètiques però més radicals, és a dir, hem d’optar per les corones ceràmiques, les quals imiten al màxim la naturalitat de la dent.

Si el que et preocupa és saber com tindràs la boca durant el període del tractament, no pateixis! No perdràs el somriure, ja que es col·loquen unes corones temporals que serveixen per mantenir l’estètica i la funció encara que no disposen del millor ajustament o de la millor estètica que sí que tenen les corones definitives.

Quin és el millor tractament o quin és el que més em convé? Si vols saber quin és el tractament que més et convé pel teu cas en particular, no dubtis en acudir a la consulta i t’ho explicarem tot detalladament.

16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page