top of page
Buscar
  • Foto del escritorfernandezbisbal

Quina pasta de dents he d'utilitzar?



Avui en dia podem trobar tot tipus de pastes de dents, des de la tradicional contra la càries, passant per específiques per sensibilitat, periodontals (genives) o les anomenades blanquejadores.

Les pastes que es recomanen per prevenir les càries són aquelles que tenen fluor. Aconsellem que la pasta de dents tingui una quantitat de fluor superior a 1.000 partícules per milió (ppm) amb l'objectiu d'augmentar la resistència de l'esmalt, actuar davant el creixement de bacteris que produeixen la tosca i, a més, permetre remineralitzar la capa de l'esmalt i fer-la més forta.

En el cas dels nens, el contingut de fluor de la pasta de dents a utilitzar, ve determinat pel risc de càries i l'edat de l'infant.

  • Menors de 6 anys: pasta de 1.000 ppm en quantitat de gra d'arròs fins als 3 anys i quantitat de pèsol fins als 6 anys.

  • A partir dels 6 anys: pasta de 1.450 ppm en quantitat d'un pèsol.

Pel que fa a les pastes dentífriques que es fan dir blanquejadores, cal remarcar que el seu efecte és molt limitat ja que per si soles no són efectives més enllà d'una neteja efectiva de restes en les dents. Sí que són recomanables com a suport d'un tractament de blanquejament dental realitzat a la consulta.

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page