top of page
Buscar
  • Foto del escritorfernandezbisbal

Tècnica d’ortodòncia invisible Invisalign

Per començar us explicarem que és l'ortodòncia, aquesta s'encarrega de corregir les alteracions en l'alineament de les dents i els maxil·lars, retorna la funcionalitat i morfologia de la cara i la boca, restableix la mossegada i, per descomptat, l'estètica.


Uns dels últims tractaments incorporats en l'ortodòncia és Invisalign. Aquesta tècnica permet corregir les alineacions dentals a través d'unes fundes transparents. La característica principal d'aquests alineadors és la seva invisibilitat o transparència. En aquest mètode s'utilitzen, unes fèrules transparents de "treure i posa" que es renoven cada dues setmanes. Permet la retirada de l'ortodòncia invisible per a menjar, raspallar-se les dents, i fins i tot, en ocasions especials.

Un dels principals motius perquè la gent sol escollir aquesta mena d'ortodòncia és l'estètica perquè les fèrules són pràcticament imperceptibles, sent únicament visibles en les distàncies molt curtes.





La fabricació dels aparells Invisalign es realitza de forma personalitzada a cada pacient. A més, es van substituint per altres alineadors transparents adaptats a la fase del procés del tractament. D'aquesta manera, s'aconsegueix adaptar al màxim l'ortodòncia invisible al pacient i aconseguir els resultats esperats.


En funció del grau o complexitat de les dents i de l'edat del pacient, podem distingir tres tipus d’Invisalign:

  • Invisalign Lite: aquesta està enfocada per als casos més senzills, la durada estimada dels quals són 12 mesos com a màxim. Normalment, aquesta és la versió que porten les persones que ja van utilitzar ortodòncia en el passat.

  • Invisalign Full: la durada estimada d'aquesta mena de tractament és de 12 a 24 mesos. Aquesta versió és la més adequada quan el pacient no ha portat ortodòncia mai i necessita realitzar correccions tant en l'alineament com en la mossegada.

  • Invisalign Teen: aquest tractament està pensat per a corregir qualsevol mena de maloclusió, per la qual cosa dura de 12 a 24 mesos. Aquesta és la versió desenvolupada especialment per a nens i adolescents, és per això que incorpora una sèrie d'elements molt útils per a ells.

18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page